Raamattukoulu ei ole vai hiljattain uskoontulleille, tietää Raija Keränen. Hän on ollut uskossa yli 30 vuotta. Raija on toiminut vuosia hengellisessä työssä sekä seurakunnan johtotehtävissä pastorina Rovaniemellä. Pitkästä ja rikkaasta uskonelämästä huolimatta Raija janoaa oppia tuntemaan Jumalaa ja Hänen sanaansa paremmin. Jumalan sanan nälkä toi Raijan opiskelemaan River Bible Institute raamattukouluun. Raija sai kokea että raamattukoulussa julistettiin Jumalan Sanaa ilman kompromisseja, Pyhän Hengen voimassa ja voitelussa.

”Vaikka olisi ollut jo kauan uskossa, ja ajattelee tietävänsä kaiken ja tuntevansa Raamatun läpikotaisin, niin Jumalalla on silti aina enemmän annettavaa. On ihanaa olla mahdollisimman paljon Sanan äärellä ja oppia siitä lisää.”

Opintojakson ajan Raija kulki viikoittain yli 1600 km, Rovaniemeltä Helsinkiin. Raija sai kokea Jumalan yliluonnolista huolenpitoa myös käytännön asioiden kohdalla. Majoittuminen Helsingissä järjestyi sekä tarvittavat matkavaratkin löytyivät aina. Raamattukoulussa lähetyskäsky sai pureutua entistä syvemmälle Raijan sydämeen. Raija sai ymmärtää uudella tavalla, miten juuri evankeliumin julistamisen kautta hän saa olla välittämässä Jumalan rakkautta eteenpäin.

“Tuntemalla syvemmin Isän, Pojan ja Pyhän Hengen, niin että alamme todella ELÄÄ Kristuksessa, vain elämämme ja julistuksemme evankeliumin totuudesta Jumalan Pyhän Hengen voimassa voi olla välittämässä Jumalan rakkautta, pelastusta, parantumista, elämänmuutosta eteenpäin ihmisille. Tähän RBI-raamattukoulu meitä evästää”.

”Jos Jumala kutsuu sinua raamattukouluun, niin uskalla irroittautua tämänhetkisestä elämäntilanteestasi. Uskalla heittäytyä Pyhän Hengen johdatukseen. Kun teet päätöksen sen mukaan, miten Pyhä Henki sydämessäsi vaikuttaa, tulet kokemaan iloa ja rauhaa” tiivistää Raija.