Hanna Hautala oli elänyt monia vuosia ilman seurakuntayhteyttä, Raamatun lukeminen ei enää kiinnostanut ja Jumalan kutsu tuntui kadonneen Hannan elämästä. Hanna kävi samanaikaisesti läpi rankkaa elämänvaihetta, taistellen masennuksen ja unettomuuden kanssa. Hanna sydämessä paloi kuitenkin kaipaus takaisin läheiseen yhteyteen Jumalan kanssa. Internetiä selaillessaan Hanna päätyi River -seurakunnan nettisivuille. Seurakunta vaikutti hänestä kiinnostavalta ja hän päätti lähteä tutustumaan siihen. Heti ensimmäisessä kokouksessa Hanna koki löytäneensä oman seurakuntansa.

”Heti tuli sellainen olo, että tämä on hyvä seurakunta. Koin, että tämä on minun paikkani ja raamattukoulu on minua varten”

Hanna aloitti raamattukoulun ja pääsi seurakunnan yhteyteen. Pikku hiljaa hän sai kokea, miten elämä alkoi muuttua.

”Vähän raamattukoulun aloittamisen jälkeen jätin unilääkkeet pois, enkä ole tarvinnut niitä enää sen jälkeen. Olen saanut uuden innon lukea Sanaa ja henkilökohtainen suhteeni Jumalaan on uudistunut. Jumala on tehnyt ihmeellisiä asioita raamattukoulun aikana.”

Hannan ajatusmaailma on päässyt muuttumaan Jumalan Sanan mukaiseksi. Hanna on alkanut uskoa hyviä asioita itsestään ja siitä, mitä Jumala tulee tulevaisuudessa tekemään hänen elämässään.

”Jumala puhuu minulle usein sanansa kautta. Joskus jopa töihin mennessäni, kun luen Sanaa. Rukoilen nykyään paljon ja koen Jumalan läsnäoloa usein. Jos en ole muutamaan päivään viettänyt aikaa Herran kanssa, minulle tulee kova ikävä Hänen läsnäoloonsa.”