RBI-tiedekunta

Tomi Lehto

Dekaani, opettaja

Jenna Rinkinen

Opettaja

Sanna Lehto

Rehtori, opettaja

Mika Rinkinen

Opettaja

Marjut Järvinen

Hallintojohtaja

Sofia Hakanen

Opettaja

Rowena Manalang

Opettaja

Pekka Hakanen

Opettaja

Jimmy Manalang

Opettaja


Raamattukoulun johtajat

Vaikka Tomi ja Sanna ovat syntyjään suomalaisia, he ovat asuneet suuren osan elämästään Yhdysvalloissa. He ovat suorittaneet USA:ssa teologian kandidaattia vastaavan tutkinnon.

Raamattukoulusta valmistuttuaan Lehdot palkattiin paikalliseen seurakuntaan, jossa he palvelivat työntekijöinä seuraavat 7 vuotta, kunnes Jumala kutsui heidät aloittamaan oman työn Suomessa.

Vuonna 2011 he tulivat Suomeen lähetystyöhön ja kiersivät eri paikkakunnilla evankelistoina. Pian tämän jälkeen Jumala kutsui heidät perustamaan seurakunnan Helsinkiin ja vuonna 2012 River-seurakunta sai alkunsa. Alusta alkaen näkynä on ollut olla aidosti kansainvälinen seurakunta, joka tavoittaa ja rakastaa ihmisiä riippumatta yhteiskuntaluokista.

Tomin ja Reetan suurin intohimo on nähdä Suomen muuttuvan Jumalan voimasta. He ovat myös kansainvälisesti kysyttyjä puhujia. Tomi ja Reetta ovat saaneet virallisen työntekijävihkimisen vuonna 2010 ja pastorin valtakirjan kesällä 2012. Heillä on kolme lasta: Maria, Jonathan ja Abigail.